Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

POKOJE GOŚCINNE Józefówka

Adres obiektu Zdrojowa 34a, 34-450 Krościenko nad Dunajcem
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 7 opinii
4.6
Wyposażenie 4.3
Czystość 4.6
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.6
Obsługa 4.4
Zgodność z ofertą 4.6
Jakość do ceny 4.6
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-4 z 4

 
 

Elżbieta z Łowicza
Dodano: 2014-07-20
Pobyt od: 2014-07-08 do 2014-07-13
 
 
   

Od 14.lat jeżdżę do "Józefówki"z mężem i dziećmi. Przyciąga nas tam nie tylko piękne, przeurokliwe Krościenko, Dunajec, Gorce, Pieniny,ale przede wszystkim przemili gospodarze pensjonatu,(którzy witają wszystkich gości z naturalną, niewymuszoną serdecznością), bardzo ładne i czyste pokoje z nowoczesnymi łazienkami,pięknie zagospodarowane, wielkie, zalesione podwórko, super plac zabaw dla dzieci, a także cisza i spokój.Po tych wszystkich latach stwierdzam stanowczo,że dla gospodarzy "Józefówki" zawsze priorytetem jest zadowolenie gości. A o żadnych cieknących oknach (!!!) czy łazienkach nie ma mowy, jak to napisał ktoś z (!) lublina, widocznie goście z (sic!)lublina nie za dobrze widzieli na oczy. Gospodarz natomiast wesoły i życzliwy,chyba, że się za bardzo rozrabia za długo w noc i nie daje się spać pozostałym gościom.Bardzo mi się podoba, że gospodarze mają zasady i ich przestrzegają.Serdecznie i z przekonaniem polecam wszystkim, czy to dłuższy pobyt, czy na weekend - o każdej porze roku- warunki i atmosfera tego miejsca po prostu super!


 
 

Goście z Krakowa
Dodano: 2014-07-20
Pobyt od: 2014-05-12 do 2014-05-23
 
 
    

Mili ludzie i super miejsce, szczzegolnie na odpoczynek z dziecmi. Kroscienko to piekne miejsce, wiec tym bardziej polecam!


 
 

KJ
Dodano: 2014-02-14
Pobyt od: 2014-01-20 do 2014-02-21
 
 
    

Co roku gdy chce spedzić kilka dni z dala od zgiełku odwiedzam Józefówkę. Sympatyczni gospodarze, plac zabaw dla dzieci, świeże górskie powietrze. Serdecznie polecam wszystkim szukajacym zacisznego, spokojnego miejsca.


 
 

Krzysiek
Dodano: 2014-02-14
Pobyt od: 2013-08-12 do 2013-08-18
 
 
    

jestem stałym gosciem pensjonatu juz od kilku lat. Przemili gospodarze, cisza i spokoj, plac zabaw dla dzieci to tylko kilka atutów tego obiektu. Serdecznie polecam


Opinie 1-4 z 4

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Krościenko nad Dunajcem w przewodniku

Złota polska jesień w Pieninach

Złota polska jesień w Pieninach

Jeśli tylko zapowiada się ładna pogoda, nie warto opierać się ostatnim promieniom słońca – lepiej wyruszyć w teren. Na przykład w Pieniny.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie